Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İzmir haberleri: Taksici kavgası cinayetle bitti | SON DAKİKA HABERLER | Son dakika haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'in Torbalı ilçesinde alınan bilgiye göre, Tepeköy Meydanı'ndaki taksi durağında çalışan M.A. (26) ile Abdullah Altuntaş (32) arasında kavga çıktı.

        3 KİŞİ AĞIR YARALANDI

        AA'daki habere göre kavgayı duyan M.A'nın babası S.A. (57) durağa gelerek yanındaki tabancayla ateş açtı. Açılan ateşte Abdullah Altuntaş, M.A. (30) ve A.K. (37) ağır yaralandı.

        BİR TAKSİCİ HAYATINI KAYBETTİ

        Abdullah Altuntaş, 32 yaşında hayatını kaybetti.
        Abdullah Altuntaş, 32 yaşında hayatını kaybetti.

        İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ambulanslarla hastanelere kaldırılan yaralılardan Altuntaş, müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis S.A'yı gözaltına aldı.

        TAKSİSİNİN ŞOFÖRÜ BAŞKASIYLA ÇALIŞMIŞ

        S.A'nın emniyetteki ilk ifadesinde, taksisinde şoförlük yapan kişinin bir süredir karşı taksi durağındaki taksici Altuntaş ile çalışmaya başladığını, bu nedenle aralarında tartışma yaşandığını, dün gece Altuntaş'ın arayarak oğlu M.A'yı öldüreceğini ifade ettiğini söylediği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Üvey annesini öldüren firari, yakalanıp, teslim edildiği cezaevinde yaşamına son verdi

        Samsun'da Bafra ilçesinde üvey annesini öldürme suçundan hükümlü olan ve bir süre önce cezaevinden firar eden Y. T. (32), yakalanıp teslim edildiği cezaevinde intihar etti. (DHA)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa