Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik, kentte düzenlenecek Turizm Fuarı'nın hazırlıklarının devam ettiğini bildirdi.

        Çelik, AA muhabirine, fuarın 23-26 Kasım'da Gök Kubbe Fuar Merkezi'nde başlayacağını söyledi.

        Gastronomi, sağlık turizmi bu konularla ilgili bir fuar gerçekleştireceklerini belirten Çelik, "Bunu ilk kez yapıyoruz. Fuarımızda başlıca doğa eko, kış, tarım, karavan, su sporları, gökyüzü gözlem, kültür, inanç, sağlık turizmi gibi konuları ele almaya çalışacağız. Bölgemizdeki bulunan bu değerlerimizi burada işlemeye çalışacağız." dedi.

        Çelik, Isparta'nın bir meyve cenneti olduğunu dünyanın gül yağı ihtiyacının yüzde 60'ının kentte üretildiğini vurguladı.

        Komşu illeri fuara bekledikleri anlatan Çelik, "Geniş katılımlı bir fuar olacak. Bölgede ses getireceği inancındayız. Bölge halkımızı, Burdur'da, Antalya'da okuyan hatta öğrencilerimizi bu fuarı gezmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Isparta haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Isparta Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Isparta İlçeleri
        Tüm Isparta Haberleri
         Isparta

        Isparta

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa