Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        IĞDIR'da kardeşleri ile balık tutarken ayağı kayıp Aras Nehri'ne düşen İsmail Adir’in (28), Türkiye-Ermenistan sınırında cansız bedeni bulundu.

        Orman Park'ta dün sabah saatlerinde İsmail Adir, iki kardeşi ve amcasının oğlu ile çay içtikten sonra birlikte Bayraktutan köyü civarındaki Aras Nehri’ne balık tutmaya gitti. Burada Adir, akşam saatlerinde ayağının kayması sonucu nehre düştü. İsmail Adir, yanındakilerin tüm çabalarına rağmen gözden kayboldu. İhbar üzerine bölgeye sağlık, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi. Dün yapılan çalışmalarda, sonuç alınamadı.

        Bölgeye Van'dan 8 dalgıç sevk edildi. Dalgıçlar, Türkiye-Ermenistan sınırında İsmail Adir'in cansız bedenine ulaştı. Adir’in cenazesi, otopsi için Dr. Nevruz Erez Devlet Hastanesi’nin morguna götürüldü.

        Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Iğdır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Iğdır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Iğdır İlçeleri
        Tüm Iğdır Haberleri
        Iğdır

        Iğdır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa