7 gün 24 saat trende yaşıyor
Lasse Stolley eşsiz bir insan. Ve aynı zamanda evsiz bir insan. 17 yaşındaki Alman bir trende yaşıyor ve şu ana kadar 600 bin km yol kat etti. Bu da dünyanın çevresini on iki kez dolaşmaya eşdeğer
Trene seyahat etmek için binmiyor. Bizim evimizde yaşadığımız gibi o da trenin birinci sınıf kompartımanında yaşıyor. Trende yaşam ona yılda yaklaşık 10 bin euroya mal oluyor Bu para bir Alman metropolündeki yıllık ev kirasından daha ucuz.
Lasse Stolley evsiz. Bu yüzden birinci sınıf bir Deutsche Bahn vagonuna biniyor ve her gün Almanya ve komşu Avrupa Birliği ülkeleri arasında yaklaşık 600 kilometre yol kat ediyor. Trende uyuyor, kahvaltısını yemekli vagonda yapıyor, kıyafetlerini kompartımanın lavabosunda yıkıyor ve halka açık yüzme havuzlarında duş alıyor.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua