Sucuk, peynir, ketçaptan oluşan 1 ton gıda malzemesi toprağa gömülerek imha edildi
Hatay'da denetimlerde ele geçirilen ve halk sağlığı tehdit eden peynir, ketçap ile sucuktan oluşan 1 ton gıda malzemesi ekipler imha edildi.
Hatay'da denetimlerde ele geçirilen ve halk sağlığı tehdit eden peynir, ketçap ile sucuktan oluşan 1 ton gıda malzemesi ekipler imha edildi.
Halk sağlığını tehdit eden ürünlerin satışına engel olmak isteyen Reyhanlı Belediyesi zabıta müdürlüğü ekipleri ve İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde denetim gerçekleştirdi. Yapılan denetimlerde, sağlıksız ortamda üretimi ve muhafazası yapılan 1 ton gıda ürünleri tespit edildi. Ekipler tarafından ele geçirilen sucuk, peynir, ketçaptan gıda malzemeleri toprağa gömülmek imha edildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Hatay
Nöbetçi Eczaneler