Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Soral'dan oğlu Ali ile ayna pozu - Magazin haberleri
        • 1

          5 yıl önce kendisi gibi oyuncu olan İsmail Demirci (37) ile nikah masasına oturan Hande Soral, (34) anne olmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftin oğulları, 12 gün önce dünyaya gözlerini açmıştı. 'Ali' ismini verdikleri çocuklarını kucaklarına alan ünlü oyuncudan yeni fotoğraf geldi.

        • 2

          Daha önce, "Gözümü her açtığımda Ali'yi görmek çok güzel bir duygu..." açıklamasını yapan Soral, oğlu Ali ile aynada verdiği pozu 2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Bebeğinin yüzünü göstermeyi henüz tercih etmeyen Hande Soral'ın bu gönderisine beğeni yağdı.

          Fotoğraf: Instagram

        • 3

          "BİR RÜYANIN İÇİNDEYİM!"

          Soral, geçtiğimiz haftalarda oğluyla birlikte hastane odasında çekilen fotoğrafını Instagram hesabından yayınlamıştı. Hande Soral, duygularını, "Bir rüyanın içindeyim bir haftadır..." diyerek, dile getirmişti.

        • 4

          "ELİMİ TUTMASAYDIN BAŞARAMAZDIM"

          Ünlü isim ayrıca eşine, "Sen İsmail Demirci... Yanımda olmasaydın, elimi tutmasaydın başaramazdım. Gözlerine her baktığımda bana olan inancını hissetmekti tek gücüm. Çok seviyorum..." sözleriyle seslenmişti.

        • 5

          "OĞLUMLA İLK GÜNÜM"

          İlk kez anne ve baba olmanın sevincini yaşayan Soral ve Demirci, 9 gün önce bebekleri Ali'nin ilk kontrolü için gittikleri hastane çıkışı objektiflere yansımıştı. Ünlü çift, basın mensuplarının sorularını yanıtlamıştı.

          "Ali'yi kucağıma ilk aldığımda çok heyecanlandım." diyen İsmail Demirci, "Çok güzel bir duygu. Bu aralar çok yoğun çalıştığım için oğlumla bu ilk günüm ve çok mutluyum. Hande'nin doğumuna girdim, çok heyecanlı ve stresliydi. Hande için daha zordu." şeklinde konuşmuştu.

        • 6

          "BİRBİRİMİZE ALIŞIYORUZ"

          Normal doğum yöntemi ile bebeğini dünyaya getirdiğini belirten Hande Soral da şu ifadeleri kullanmıştı:

          Uzun bir süreçti ama her şey istediğim gibi oldu. Ben doğumu pek hatırlamıyorum. Ali, 52 cm, 3 kilo 750 gram doğdu. Evde Ali'nin varlığını hissetmek çok güzel bir duygu. Biz ona, o da bize alışıyor. Gözümü her açtığımda onu görmek çok güzel bir duygu.

        • 7

          "OĞLUMU ANNEANNESİ İLE BİRLİKTE BÜYÜTECEĞİZ"

          Ayrıca oğlu için bakıcı tutmadıklarını söyleyen Soral, "Anneannesi ile birlikte büyüteceğiz. 6 ay evde Ali ile ilgileneceğim, ondan sonra gelen porjeleri değerlendireceğim. Ben hamile olduğum zaman çalıştım, Ali de benimle çalıştı. O dönem ben işe başladığımda da Ali, benimle setlere gelecek ve bana eşlik edecek." demişti.

        • 8

          "HOŞ GELDİN OĞLUM"

          Öte yandan Hande Soral, doğumun ardından eşi ve oğlu ile hastane odasında çekilen aile pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Soral, gönderisinde, "Hoş geldin oğlum..." ifadelerini kullanmıştı.

        • 9

          Oyuncu çift, bebek müjdesini de bu fotoğrafla duyurmuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa