Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HAKKARİ'de110 köy ve 247 mezra yolu, kardan ulaşıma kapanırken; yolda kalan askeri araç, köylülerin desteği ile bulunduğu yerden çıkartıldı.

        Hakkari'de kar yağışı sonrası İl Özel İdaresi'ne bağlı karla mücadele ekipleri, il genelinde kapanan toplam 357 yerleşim yerinin yolunu açmak için çalışma başlattı. Zorlu hava ve arazi koşullarına rağmen ekiplerin çalışmaları aralıksız sürüyor. Öte yandan Hakkari-Çukurca kara yolu üzerinde bulunan Çimenli köyü mevkisinde kar nedeniyle yolda mahsur kalan askeri araç, köylülerin desteğiyle bulunduğu yerden çıkarıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Hakkari İlçeleri
        Tüm Hakkari Haberleri
        Hakkari

        Hakkari

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa