Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Milliyetçi Hareket Partisi Kırıkkale milletvekili ve eski Sağlık Bakanı Osman Durmuş, partisinin Kırıkkale il başkanlığı kongresinde çok konuşulacak sözler sarf etti.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Durmuş, partiye 4 senede bir gelip fitne yaydığını iddia ettiği bir muhalif üye için "buradan teşkilatıma söylüyorum, bir daha böyle bir şey olursa bunun kafasını kırın, kıramıyorsanız bana haber verin" diye konuştu.


Sağlık Bakanlığı yaptığı dönemde ulusal medyada sık sık gaflarıyla gündeme gelen ve gaf üstadı diye anılan MHP'li Kırıkkale milletvekili Osman Durmuş, bu kez de partisinin hafta sonu gerçekleştirilen Kırıkkale il başkanlığı kongresinde şok sözler sarf etti. Partide muhalif üye olarak bilinen Lütfü Bulanık hakkında 4 senede bir partiye gelip fitne yayıyor suçlamasını yapan Durmuş, bu durumun böyle devam edemeyeceğini söyledi. Konuşmasında Lütfü Bulanık'ı açıkça hedef gösteren Osman Durmuş, "Lütfü Bulanık denen adam, her seçim zamanı geliyor, fitne atıyor. Ben buradan teşkilatıma söylüyorum. Bir daha böyle bir şey olursa kafasını kırın, kıramıyorsanız bana haber verin" şeklinde konuştu. Durmuş'un Bulanık'ı hedef gösteren şok açıklamaları partililer tarafından büyük tepki topladı.

İHA