Habertürk
Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

Kurtlar Vadisi dizisi ekranlara geldiği ilk günden buyana tartışılmaya devam ediyor. Zaman zaman Türkiye'nin gündemini değiştiren, okullardaki şiddetin artmasına bile neden olarak gösterilen dizinin Irak versiyonu da ABD-Türkiye ilişkilerini bile etkiledi. Hem Ankara, hem de Washington Kurtlar Vadisi Irak Filmi konusunda açıklama yapmak zorunda kaldı.

YENİ BÖLÜM DE TARTIŞMA BAŞLATTI

Daha yayına girmeden RTÜK'ün telefonlarını kilitleyen "Kurtlar Vadisi Terör" de dün gece Show TV'de ekrana geldi. Dizi daha ilk gece izlenme rekorları kırarken yeni bir tartışmanın da başlangıcı oldu. Dizinin dün geceki bölümlerinde PKK propagandası yapıldığını ileri sürenler bile var. Dizinin en çok eleştiri alan bölümü ise bölücü örgüt PKK militanlarının yol kesim kimlik kontrolu yapması ve otobüste bulunan askerleri kaçırması.

ÇOK TARTIŞILACAK BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİZİ PROTESTO EDİLDİ

 Bu arada İlk bölümü dün akşam yayınlanan "Kurtlar Vadisi Terör" dizisi, bir grup tarafından protesto edildi. Dizinin yayınlandığı Show Tv önünde basın açıklaması yapan grup üyeleri, bu tür dizilerin toplumda miliyetçilik duygularını körükleyerek şiddeti arttıracağını iddia etti.

Saat 21.00 sıralarında Show Tv'nin Levent'teki binası önünde toplanarak pankart açan grup polisin aldığı geniş güvenlik önlemleri altında slogan attıktan sonra dağıldı.