Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, MİT Müsteşarı Hakan Fidan, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğlu ve Genelkurmay 2'nci Başkanı Orgeneral Yaşar Güler arasında geçtiği iddia edilen Suriye'ye müdahale konusundaki ses kayıtları ile ilgili Dışişleri Bakanlığı ses kaydı iddiaları ile ilgili açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Görüşmenin bazı bölümleri tahrif edilerek yayınlandı. Görüşmenin servis edilmesi casusluk faaliyeti ve ağır bir suçtur." denildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Genel olarak Suriye’deki çatışmaların ülkemiz için yarattığı risk ve tehditlerin değerlendirilmesi, bu tehditler karşısında alınabilecek tedbirlerin görüşülmesi, bu bağlamda da, Suriye içinde yer alan vatan toprağı Süleyman Şah Saygı Karakolu’na yönelik tehditlerin ele alınması amacıyla, ulusal güvenliğimizle ilgili konularda birinci derecede yetkili olan devlet görevlilerimizin katılımıyla gerçekleştirilen bir kriz yönetimi toplantısının ses kayıtlarının, bugün (27 Mart) internet üzerinden sosyal medya aracılığıyla bazı bölümleri tahrif edilerek yayınlandığı görülmüştür.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ