Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İşte Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satırbaşları...

İKİ PARTİLİ SİSTEM

İki partili sistemi Sayın Başbakan istikrar gerekçesiyle istiyor. Koalisyonların istikrar getirmeyeceği kanısına sahip. Ben Sayın Başbakan'ın yakın siyasl tarihi iyi bilmediği kanısındayım. En önemli değişiklikler koalisyon dönemlerinde olmuştur.

Read more!

Ecevit'in Başbakan olduğu dönemde anayasanın 30-35 maddesi değişmiştir. Referanduma gidilmeden...

İdam cezaları, özelleştirmeler anayasaya girmiştir. DGM'ler kaldırılmıştır. 12 Eylül'ün izlerini taşıyan düzenlemeler kaldırılmıştır. Ciddi bir ekonomik kriz vardı. Ekonomik kararlar o dönemde alınmıştır. Batan bankalardan sayın Başbakan şikayet eder, bankalar yasası da Ecevit döneminde çıkarılmıştır. Koalisyonlar ülkenin çıkarlarını düşünürlerse ciddi gelişmelere ön ayak olabilirler.

KAYNAK

Bir şey söylüyorsak, biz onun bütün hesabını yapmışızdır. Aile sigortası dedik. Yoksul ailede kadının banka hesabına 600 lira para yatıracağız dedik. Bu 600 lira alt limit. Çocuk sayısına göre değişebilir. Biz inancımız gereği olarak da sağ elin verdiğini sol el görmeyecek diyoruz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ