Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

15 Temmuz Darbe Girişimi'nin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçi ve üyelerinin yakalanması için başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. İşte FETÖ ile bağı olduğu ya da örgütün haberleşme programı Bylock kullandığı tespit edilen kişi/kurumlara yönelik operasyonlarda 18 Mayıs 2017 Perşembe günü raporu.

Haberler anlık güncellenmektedir...

MALATYA'DA 1 AKADEMİSYEN TUTUKLANDI

Malatya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan bir akademisyen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü aracılığıyla FETÖ/PDY ile bağlantılı oldukları ve örgütün kriptolu mesajlaşma uygulaması "ByLock" kullandığı belirtilen İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölümünde görevli akademisyen, Malatya'da gözaltına alındı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ