FETÖ'den tutuklananlar ve gözaltına alınanlar (11 Şubat 2017)
FETÖ operasyonları kapsamında tutuklanan, gözaltına alınan ve görevden uzaklaştırılan kişi sayısı artmaya devam ediyor. 11 Şubat Cumartesi günü operasyon haberleri
ABONE OL15 Temmuz Darbe Girişimi'nin başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) destekçi ve üyelerinin yakalanması için başlatılan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. İşte FETÖ ile bağı olduğu ya da örgütün haberleşme programı Bylock kullandığı tespit edilen kişi/kurumlara yönelik operasyonlarda 11 Şubat Cumartesi günü raporu.
Haberler anlık güncellenmektedir...
Aydın'ın Çine ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) operasyonu kapsamında bir kişi tutuklandı.
Aydın Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturma çerçevesinde, Çine ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesinde bir eve operasyon yaptı.
Evde yapılan aramada dijital verilere el konuldu, esnaflık yapan F.A. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüpheli mahkemece tutuklandı.
Şüphelinin, FETÖnün şifreli haberleşme programı ByLocku kullandığı öğrenildi. (AA)
Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan ve terör örgütünün İstanbul'daki önemli isimlerinden olduğu belirtilen İsmail Güllük, Erzurum'da yakalandı.