Bakan Ramazanoğlu: 1500 psikolog ve sosyal hizmet uzmanı alınacak
Denizli'de EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan 2'nci Bölge Toplantısı'na katılan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, bakanlık olarak 1500 psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet çalışanı alacaklarını açıkladı
ABONE OLAile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Denizli'de katıldığı programda, bakanlık olarak 1500 psikolog, sosyolog ve sosyal hizmet çalışanı alacaklarını belirtti. Bakanlığın Aile Destek Programı'nı hayata geçireceğini, her ailenin sosyal hizmet danışmanı olacağını belirten Ramazanoğlu, Trabzon'daki taciz olayıyla ilgili idari ve adli soruşturmanın başlatıldığını, tacize adı karışan memurun ise görevden alındığını söyledi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından EGS Kültür ve Kongre Merkezi'nde yapılan 2'nci Bölge Toplantısı'na katıldı. Toplantı çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kilis'te dün yaptığı çalışmalar hakkında bilgi veren Bakan Ramazanoğlu, Kilis'e 50 kişilik saha ekibiyle birlikte gittiğini, kente düşen füzeler nedeniyle çocuklarını yitirmiş Suriyeli ve Türk aileleri ziyaret ettiklerini söyledi. Ailelere psikoterapi yaptıklarını, rehberlik hizmeti verdiklerini belirten Ramazanoğlu, "Bu ziyaretimizde ben bir bakan olarak değil saha çalışanı olarak, psikolog olarak, doktor olarak oradaydım. Ailelerimize psikoterapi yaptık, rehberlik hizmetlerinde bulunduk. Saha çalışanı arkadaşlarımız şu anda 50 kişilik bir ekip Kilis'te çalışıyor" dedi.