Antalya'da gelin ve damat dayak yedi
Antalya'da düğün törenlerinin ardından takılarını isteyen gelinin babası tarafından darbedildiklerini öne süren genç çift, polise başvurdu
ABONE OLAntalya'da düğün sonrasında takılarını isteyen gelinin babası tarafından darbedildiğini öne süren genç çift, ilk gecelerini hastane ve polis merkezinde geçirmek zorunda kaldı.
Antalya'da bir yıl önce tanışan Okay O. ve Yağmur O, Kepez ilçesinde bir salonda gerçekleştirilen törenle dünyaevine girdi.
Düğünde Alanyalı damadın yakınlarıyla Kayserili gelinin yakınları arasında, çalınan oyun havaları konusunda tartışma yaşandı.
Düğünden sonra ise takıların kime verileceği konusunda anlaşmazlık yaşanınca kavga çıktı. Gelinin babası A.K. tarafından darbedildiği öne sürülen gelin ve damat, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ayakta tedavi gördükten sonra Sanayi Polis Merkezi'ne giderek şikayetçi oldu. Gelin ve damadın ifadesinin ardından baba A.K'nın da polis merkezinde ifadesi alındı. Baba A.K, ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Olayda gözü moraran gelinin kaşı açıldı, damadın ise çenesi ve dudağında darp izleri oluştu.
Evliliklerinin ilk gecelerini hastanede ve polis merkezinde geçirmek zorunda kalan gelin ve damat, en mutlu günlerinde yaşadıkları talihsizlikleri anlattı.