Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Kağıthane'de yüzü maskeli ve lüks cipli saldırgan, içerisinde müşteri olan pastaneye kurşun yağdırdı. Olayın ardından müşteriler kendilerine korkuyla dışarı atarken, o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz Cumartesi günü saat 06.00 sıralarında Kağıthane Gürsel Mahallesi'ndeki bir pastanede yaşandı. İddiaya göre, sabah saatlerinde iş yerine gelen çalışanlar hazırlıklarını tamamladıktan sonra müşterileri içeriye almaya başladı. Müşteriler içeride ve dışarıda oturduğu esnada pastanenin önüne beyaz renkli lüks bir cip yanaştı.

Pastanenin önünde cipin yavaşladığını gören çalışan Zafer Saka, tezgahın arkasından dışarıya yöneldi. Tam bu sırada saldırgan içinde ve dışında müşteri olan pastaneye 3 el ateş ederek, hızlıca olay yerinden uzaklaştı. Saldırganın silahından çıkan kurşunlar tezgah camlarına ve mermere isabet ederken, şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı. Olayın gerçekleşmesinin ardından müşteriler ise can havliyle etrafa kaçışırken, bir müşteri ise olayın şokuyla adeta dondu kaldı. Korku dolu o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ