Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar
Fevzi ÇAKIR / ANKARA

Bursa’da yaşayan evli ve çocuklu B.D. kendisini bekâr olarak tanıttığı M.E. ile 1.5 yıl flört etti. M.E.’yi ailesi ile tanıştıracağını belirterek, iş arkadaşı M.A.’nın evine götürdü. M.A.’yı ise kardeşi olarak tanıttı. M.A. “Markete gidiyorum” bahanesiyle evden ayrıldı. Evde yalnız olduklarını anlayan M.E., gitmek istediğini söyleyerek kapıya doğru hamle yaptı ancak B.D. onu engelleyerek kapıyı kilitledi. B.D. daha sonra ağzını ve ellerini bağladığı M.E.’ye tevavüz etti. M.E.’yi, “Bunu birisine anlatırsan seni öldürüm” diyerek tehdit etti.

Tecavüz nedeniyle psikolojik tedavi gören M.E., savcılığa suç duyurusunda bulundu. Gözaltına alınan B.D. hakkında “cinsel saldırı” ve “kişiyi hürriyetinden yoksun kılma” suçlarından dava açıldı.

Bursa 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hâkim karşısına çıkan B.D., cinsel birlikteliği ilk aşamada reddetti ancak daha sonra M.E.’nin rızası ile birlikte olduklarını söyledi. B.D., “Tecavüz etmedim. Etsem aşağı katta bulunan komşular bağrışmaları duyardı. Rızası ile birlikte olduk. M.E. olaydan sonra da beni arayarak kendisini bırakmamam için yalvardı. Suçsuzum, beraatimi istiyorum” dedi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ