‘Dövmem bir gün lazım olur’ demiş
Kocaeli'nde 22 Ocak'ta öldürülüp elleri kesilen 21 yaşındaki Nuran Dutlu'nun annesi Hediye Gümüş, "Kızım vücuduna şeytan ve dikenli tel dövmesi yaptırınca kızmıştım. O da bana 'Anne bir gün lazım olur, beni bu dövmelerden bulursunuz' demişti. Gerçekten de kızımı dövmelerinden teşhis ettik" dedi
ABONE OLKocaeli-Kandıra yolunun Çayırköy mevkiinde 22 Ocak 2015 tarihinde cesedi bulunan 21 yaşındaki Nuran Dutlu vahşice dövülerek öldürülmüş, elleri baltayla kesilmişti. Şüpheli olarak aranan 5 kişiden biri yakalandı ve tutuklandı. Ancak genç kadını öldürdüğü iddia edilen gerçek zanlı hâlâ bulunamadı. Olaydan sonra Dutlu’nun hesabından 14 bin lira çekildiği belirlendi. Firari katil zanlısı Muhammed Yıldız’ın, bankadaki parayı çekebilmek için genç kadını öldürdüğü, ellerini kesip farklı yerlere gömdüğü anlaşıldı.
Manisa’da oturan Nuran Dutlu’nun annesi Hediye Gümüş, yaşadığı evlat acısına torunuyla teselli bulmayan çalışıyor.
“Kızımdan bana 4 yaşındaki torunum Nehir yadigâr kaldı” diyen Gümüş şöyle konuşuyor: “Kızımdan bir parça olan torun sevgisiyle ayakta duruyorum. Torunum annesinin öldüğünden habersiz. Olaydan sonra ‘Bekle yavrum anneni alıp evimize geleceğim’ dedim. Döndüğümde annesini sorduğunda ‘Artık annen yok’ diyemedim. Kaza yaptığını, hastanede yattığını söyledim. O da ‘Ben anneme ‘Hızlı araba kullanmak tehlikelidir’ demiştim, beni dinlememiş’ dedi. Gerçeği nasıl anlatırım bilemiyorum.”