Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GazeteciYazar Cem Küçük, tatilini memleketi Giresun’un Eynesil ilçesine geçiriyor.

        Türkiye Gazetesi yazarı ve TGRT Haber TV Medya Kritik programı yorumcusu GazeteciYazar Cem Küçük, baba ocağı Eynesil ilçesine gelerek ailesi ve yakınlarıyla hasret giderdi. Tatilinde, Karadeniz ili ve ilçelerine de gezip dinlenmek amaçlı seyahatler eden Küçük, Rize iline de geçerek dostlarıyla da buluşup, geçmiş günleri yad etti.

        Vakit bulduğunda dostlarıyla bir araya gelmekten de mutlu olduğunu ifade eden Küçük, "Fırsat buldukça memleket gelmek gibisi yok. Karadeniz Bölgesi doğal güzellikleri ile dünyanın birçok bölgesinden çok daha güzel yerlere sahip. İl ve ilçeleri doğal ve tarihi güzellikleri ile çok daha fazla potansiyele sahip turistik şehirlerden oluşuyor. Bu vesileyle Rize’ye geldik. Burada Şahin Tepesi'ne çıkarak Rize'yi eşiz güzelliğiyle izleme fırsatı bulduk. Bu güzelliği herkesin gelip görmesini tavsiye ederim. Bu bölgelere daha fazla yatırım ve tesis ile çok daha fazla ziyaretçi çekebilir” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Giresun İlçeleri
        Tüm Giresun Haberleri
         Giresun

        Giresun

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa