Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği deplasmanda Altay'ı mağlup etti! - Futbol Haberleri

        Spor Toto 1. Lig'de 8. hafta mücadelesinde lider Gençlerbirliği deplasmanda Altay'ı 1-0 mağlup etti. Gençlerbirliği 8. maçını da galip tamamladı. Müsabakadan önce Batman'ın Gercüş ilçesi kırsalında düzenlenen terör saldırısında şehit olan askerler için saygı duruşunda bulunuldu.

        Hakemler: Volkan Bayarslan, Samet Çavuş, Mehmet Salih Mazlum

        Altay:Emre Koyuncu, Yasin Palaz, Ivanov, Gençer Cansev, Özgür Özkaya, Atakan Rıdvan Çankaya (Dk. 66 Kappel), Metin Yüksel (Dk. 57 Aganovic), Eugenio, Tevfik Altındağ, Hüsamettin Yener (Dk. 71 Murat Uluç), Paixao

        Gençlerbirliği: Hakan Arıkan, Ahmet Oğuz, Claro, Arnason, Alper Uludağ, Sessegnon, Yasin Pehlivan, Selçuk Şahin, Ahmet İlhan Özek (Dk. 79 Matei), Paraiba (Dk. 63 Nadir Çiftçi), Mert Nobre (Dk. 89 Bady)

        REKLAM

        Gol: Dk. 38 Selçuk Şahin (Gençlerbirliği)

        Sarı kart: Dk. 16 Atakan Rıdvan Çankaya (Altay)

        ALPER AVCI: RİSK ALDIK ANCAK TOPA SAHİP OLAMADIK!

        Spor Toto 1. Lig'de lider Gençlerbirliği'ne 1-0 mağlup olan Altay'ın teknik direktörü Alper Avcı, "Gol yedikten sonra daha fazla risk aldık ancak topa sahip olamadık." dedi.

        Avcı, maçtan sonra katıldığı basın toplantısında, oyuna iyi başladıklarını, istekli ve arzulu bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

        Rakipleri Gençlerbirliği'nin Süper Lig seviyesinde bir takım olduğunu kaydeden Avcı, "Biz de iyi bir takımız, iyi oyunculara sahibiz. Gole kadar denk bir mücadele oldu. Kaçırdığımız pozisyonlar vardı. Gol yedikten sonra daha fazla risk aldık ancak topa sahip olamadık. Pas tercihlerini yanlış kullandık." ifadelerini kullandı.

        ERKAN SÖZERİ: GÜZEL BİR GALBİYET ALDIK!

        Gençlerbirliği Teknik Direktörü Erkan Sözeri, Batman'da şehit olan askerlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diledi. Türkiye'nin zor zamanlardan geçtiğini kaydeden Sözeri, "Biz her zaman birliktelikle bu zor zamanları atlattık, bunu da atlatacağız. İnşallah böyle şeyler bir daha yaşanmaz." değerlendirmesinde bulundu.

        Sözeri, maçtan önce düşündükleri bir çok şeyi sahaya yansıttıklarını belirterek, şöyle konuştu:

        "Pozisyona girdik, oyunu iyi yönettik. Ancak pozisyonları değerlendirmekte eksik kaldık. Maçı daha önce koparabilirdik, bu kadar cömert olamamız gerekiyor. 1-0 her zaman tehlikeli bir skor. Disiplinli oynadık, oyuncularıma teşekkür ediyorum. En çok da şunun için teşekkür ediyorum, kadromuzun geneli nitelikli, Süper Lig tecrübesi olan futbolcular. Bu ligi küçümsemeden rakiplerine saygı duyarak oynuyorlar. Bu kulübümüz için sevindirici."

        Güzel bir galibiyet aldıklarını kaydeden Sözeri, İzmir'e kadar gelip kendilerini destekleyen taraftarlara teşekkür etti. Sözeri, Altay seyircisinin de takımına destek olduğunu belirterek, "İnşallah yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz. Gençlerbirliği'nin hedefi Süper Lig." diye konuştu.

        Haberi Hazırlayan: Mehmet Kerem Hançer
        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa