Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybedenler son yolcukluklarına uğurlanıyor.

        GaziantepElbeyli karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen kazanın ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu ve Oğuzeli Devlet Hastanesi Morgu'na götürülen cenazeler, otopsi ve defin işlemlerinin ardından memleketlerine gönderildi.

        Kamyon sürücüsü İbrahim Şahin ve kamyonda bulunan Sarıya Diker, Bahaddin Nakıboğlu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık'ta dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

        Kazada hayatını kaybeden minibüs sürücüsü Ali Bor'un cenazesinin Yeşilkent Mahallesi mezarlığında defnedildiği öğrenilirken, Hüseyin Deniz ile Murat Demirel'in cenazeleri Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine, Mustafa Altunbaş'ın cenazesi Gaziantep'in Yavuzeli ilçesine defnedilmek üzere gönderildi. Fatma Molla'nın cenazesi ise ülkesine götürülmek üzere Elbeyli Sınır Kapısı'na gönderildiği bildirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
         Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa