Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'te traktörü ile tarla sürerken kafasını ağaç dalına çarpıktan sonra yere düşen çiftçi, olay yerinde hayatını kaybetti.

        Olay, sabah erken saatlerde Şehitkamil ilçesi kırsal Arıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, çiftçi Mehmet Karakuş (75) traktörü ile tarla sürerken kafasını ağaç dalına çarptı. Yaşlı çiftçi, çarpma sonrası traktörden düşerek ağır yaralandı. Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin incelemesinde Mehmet Karakuş'un hayatını kaybettiği belirlendi. Yaşlı adamın cenazesi, olay yeri ve Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin, kırsal Arıl Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Gaziantep İlçeleri
        Tüm Gaziantep Haberleri
        Gaziantep

        Gaziantep

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa