Giriş: 28 Temmuz 2015 - 15:56 Güncelleme: 28 Temmuz 2015 - 16:03
facebook
twitter-x
bluesky
linkedin
whatsapp
mail
Şurada Paylaş!
Arda Kural'ın annesi Gülnur Kural oğlunu arıyor. Oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten Kural, yardım bekliyor.
Şurada Paylaş!
Milliyet'te yer alan habere göre; Büyükçekemece'deki evinden çıkartılan ve deniz kenarında tek başına yaşayan Kural,oyuncu arkadaşları başta olmak üzere kendisine uzatılan yardımları kabul etmiyor.
Şurada Paylaş!
Kısa bir süre önce, Arda Kural'ın bu hale gelmesinin nedeni olarak annesinin borçları olduğu iddia edilmişti.
Şurada Paylaş!
Hasta oğlunun durumundan endişe eden anne Gülnur Kural, kapı kapı dolaşarak oğlunu arıyor. Kendisiyle bir süredir görüşmeyen oğlunun hayatından endişe ettiğini belirten Kural, yardım istiyor.
Şurada Paylaş!
Bodrum'da görüntülenen Yıldız Asyalı, yakın arkadaşı Arda Kural için, "Arda'ya yardım etmek istiyoruz. Ama o çok asi, hayatta yardımı kabul etmez. Talepte bulunmaktan bile korkuyoruz" demişti.
Şurada Paylaş!
Uzun zamandır gözlerden uzak olan Arda Kural'ın son röportajındaki görüntüleri hayranlarını üzmüştü.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi almak için ‘Aydınlatma Metni’ ve ‘Aydınlatma Metnini’ inceleyebilirsiniz.