Hollywood'un tarihe geçen pozlarından birinin ardındaki bilinmeyenler ilk kez ortaya çıktı
Habertürk
Giriş: 03 Kasım 2014 - 12:18 Güncelleme: 03 Kasım 2014 - 12:21
facebook
twitter-x
bluesky
linkedin
whatsapp
mail
Şurada Paylaş!
- - Bugün 80 yaşında olan efsane yıldız Sophia Loren, 1957'de Beverly Hills Hilton Oteli'nde çekilen ve dönemin ünlü oyuncusu Jayne Mansfield'ın göğüslerine yönelttiği dikkatli bakışı yakalayan fotoğraf hakkında konuştu.
Şurada Paylaş!
- Entertainment Weekly'ye konuşan Sophia Loren "Şu fotoğrafa bakın. Gözlerim nerede. Gözlerimi oraya dikmiştim çünkü göğüs uçlarının tabağıma düşmesinden korkuyordum" dedi.
Şurada Paylaş!
- Sophia Loren "Yüzümde bile o korkuyu görebilirsiniz. Jayne'in elbisesindeki her şeyin masanın üzerine yayılacağını düşünüyordum" diye konuştu.
Şurada Paylaş!
Bir döneme damgasını vuran filmlerde rol alan Sophia Loren'in anılarını anlattığı Yesterday, Today, Tomorrow: My Life adlı kitap bu hafta içinde yayınlanacak.
Şurada Paylaş!
- Henüz 34 yaşındayken hayata veda eden Jayne Mansfield, 1950'lerde Marilyn Monroe'ya rakip olarak gösteriliyordu.
Şurada Paylaş!
- - - - - 1957 tarihli "The Girl Can't Help It" (Dünya Güzeli) ve "Will Success Spoil Rock Hunter" filmlerinde Amerikan tüketim dünyasının aşırılıklarını açığa çıkarmak için onun iri göğüsleriyle belirginleşen bedensel özelliklerini kullandı.
Şurada Paylaş!
Hayatını kaybettiği otomobil kazası hakkında da çeşitli spekülasyonlar yapıldı. Mansfield, Hollywood'un saman aleve gibi parlayıp sönen yıldızlarından biri olarak tarihe geçti. -
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi almak için ‘Aydınlatma Metni’ ve ‘Aydınlatma Metnini’ inceleyebilirsiniz.