Giriş: 12 Temmuz 2014 - 16:41 Güncelleme: 12 Temmuz 2014 - 17:01
facebook
twitter-x
bluesky
linkedin
whatsapp
mail
Şurada Paylaş!
Kız kardeşi Kate Middleton'ın Prens William ile evliliği sayesinde tanınan simalarından biri haline gelen Pippa Middleton, bir hayır kurumuna para toplamak için 20 Temmuz'da düzenlenecek Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda Boğaz'da kulaç atacak.
Şurada Paylaş!
Yaptığı her hareketle olay olan Middleton, haziran ayında da yine bir hayır kurumu adına kardeşi James ile birlikte ABD'deki bisiklet yarışına katılmıştı. -
Şurada Paylaş!
Avrupa yakasından başlayıp Asya yakasında sonlanacak Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışı'nda yüzücüler 6,5 kilometrelik bir parkuru tamamlayacak.
Şurada Paylaş!
Pippa Middleton, ise bu yarışa Everest'te ölen dağcı Michael Matthews vakfına bağış toplamak için katılıyor. -
Şurada Paylaş!
Ablası Cambridge Düşesi Kate Middleton'ın 3 yıl önceki düğününde şekilli kalçası sayesinde tüm ilgiyi üzerine toplayan Pippa Middleton'ın o gün "destekli" bir külot giydiği ve kalçalarının aslında "O kadar da ilgi çekici olmadığı" iddia edilmişti.
Şurada Paylaş!
Fransız kraliyet uzmanı Stephan Barne, France 2 kanalına yaptığı açıklamada "Elbette o gün kalçası sahteydi. O yapay desteği elinden alın ve oldukça sıradan bir kalçası olduğunu görürsünüz" demişti. -
Şurada Paylaş!
30 yaşındaki Pippa Middleton'ın Fransa'nın Bordeaux kentindeki bir şarap bağına yaptığı geziden sonra konuşan Barne "O görüntüler optik bir ilüzyondan ibaret.
Şurada Paylaş!
Milyarlarca kişinin o düğünü izleyeceğini biliyordu ve kendini göstermek istedi. Bu kadar basit"
Şurada Paylaş!
Monaco Krallığı'ndan şövalye unvanına sahip olan Barne, Middleton'ın düğünde destekli bir iç çamaşırı giydiğini nereden bildiğine dair bir açıklama yapmamıştı.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi almak için ‘Aydınlatma Metni’ ve ‘Aydınlatma Metnini’ inceleyebilirsiniz.