Pozitif olun, gülümseyin... Ve bu 15 öneriye mutlaka uyun....
Habertürk
Giriş: 03 Ekim 2010 - 15:07 Güncelleme: 03 Ekim 2010 - 15:07
facebook
twitter-x
bluesky
linkedin
whatsapp
mail
Şurada Paylaş!
1- POZİTİF OL: Hiçbir erkek yanında sürekli mızmızlanan, her şeye bir kusur bulan kızlardan hoşlanmaz. Pozitif olan, bulunduğu ortamdan zevk alan ve güler yüzlü kızlar her zaman daha makbuldür.
Şurada Paylaş!
2- SAMİMİ OLMAKTAN KORKMA: Ona duygularını belli etmen, seni küçültmez,. Sürekli bakışmanıza rağmen, hâlâ tanışma girişimde bulunmadıysa, ilk adımı sen atabilirsin.
Şurada Paylaş!
3- KENDİNE GÜVEN: Hiçbir şey, özgüven kadar karizma yaratamaz. Kendine ne kadar güvendiğini ona her fırsatta göster.
Şurada Paylaş!
4- TAKLİTÇİ OLMA: Amacın onun dikkatini çekmek olduğuna göre; tavırlarınla, giyim tarzınla, konuşmanla kendine has ol.
Şurada Paylaş!
5- GÖRGÜ KURALLARINA UY: Abartılı kahkahalar, argo kelimeler ve balon yapılmış sakızınla olsan olsan onun arkadaşı olursun!
Şurada Paylaş!
6- AŞIRI MAKYAJDAN KAÇIN: Yoksa, herkesin dikkatini çekmek isteyen ve kendine güveni olmayan bir kız imajı yaratırsın. -
Şurada Paylaş!
7- ARKADAŞLARINI İYİ SEÇ: En fırlama kızlarla arkadaş olursan kaybedebilirsin.
Şurada Paylaş!
- 8- KENDİNİ GELİŞTİR: Onunla bir aradayken konuşacak iki kelime bile bulamıyorsan, ilişkiniz başlamadan biter. Dış görünüşün kadar, entelektüel gelişimine de zaman ayır.
Şurada Paylaş!
9- COOL OL: Kimseyi takmayan, kendinden emin ve özgüvenli kızlar ilgi odağı olur. Bunu başaramıyorsan, sessiz kalmayı tercih et. Böylece esrarengiz bir hava yaratabilirsin.
Şurada Paylaş!
10- KOMPLEKSLİ OLMA: Kendinde kusur olarak gördüğün şeyler, ona çekici gelebilir.
Şurada Paylaş!
11- ANLAMLI BAKMAYI ÖĞREN: Ona ondan hoşlandığını belli eden bir bakış at ama devamını getirme. Bırak doğru olup olmadığını konusunda biraz meraklansın.
Şurada Paylaş!
12- HER ZAMAN BAKIMLI OL: Saçların, manikür ve pedikürün yerinde olsun. Çantandan nemlendiricini, parlatıcını ve elbette seksi parfümünü eksik etme.
14- ARKADAŞLARIYLA İLİŞKİLERİNİ İYİ TUT: Kankasını tavladın mı, onu elde etmişsindir!
Şurada Paylaş!
15- DOĞAL OL: Erkeklerin çoğu kibarmış gibi yapan kadınlardansa, arada bir küfür eden, dozunu kaçırmamak şartıyla bakımsız kadınları daha çekici bulduklarını söylüyor.
Sizlere daha iyi bir hizmet sunabilmek için sitemizde çerezlerden faydalanıyoruz. Sitemizi kullanmaya devam ederek çerezleri kullanmamıza izin vermiş oluyorsunuz. Detaylı bilgi almak için ‘Aydınlatma Metni’ ve ‘Aydınlatma Metnini’ inceleyebilirsiniz.