Motosikleti çalan zanlı cezavi firarisi çıktı Şahsın 37 yıl 1 ay 29 gün hapis cezası olduğu belirlendi
Eskişehir'de 37 yıl 1 ay 29 gün hapis cezası olan ve 1 hafta önce cezaevinden firar edip motosiklet hırsızlığı yapan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Eskişehir'de 37 yıl 1 ay 29 gün hapis cezası olan ve 1 hafta önce cezaevinden firar edip motosiklet hırsızlığı yapan şüpheli polis ekiplerince yakalandı.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde park halindeki bir motosiklet çalındı. İhbar üzerine İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Ekiplerin çalışmaları sonucunda, 37 yıl 1 ay 29 gün hapis cezası olduğu ve 1 hafta önce cezaevinden firar ettiği tespit edilen şüpheli yapılan operasyonla yakalandı. Çalınan motosiklet ise Tepebaşı İlçesi'nde bulunarak muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan şahsın emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Eskişehir
Nöbetçi Eczaneler