Yapay Zekâ ve Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) eğitimi paneli gerçekleştirildi
Eskişehir İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Yapay Zekâ ve Kişisel Verilerin Korunması (KVKK) Eğitimi' konulu panel, Gülay Kanatlı Ortaokulu'nda yoğun katılımla gerçekleştirildi.
Etkinlikte, dijitalleşen dünyada bireysel farkındalık ve veri güvenliğinin önemi vurgulandı. Panelin açılış konuşmasını yapan İl Millî Eğitim Müdür Yardımcısı Muammer Demirkan, dijital çağda eğitim camiasının yapay zekâ ve kişisel verilerin korunması konularında bilinçlenmesinin önemine vurgu yaptı. Türkiye Bilişim Derneği Eskişehir Şube Başkanı Av. Murat Osman Kandır, yapay zekâ teknolojilerinin hukuki boyutları ve kişisel verilerin korunmasına yönelik yasal çerçeve hakkında bilgiler paylaştı. Anadolu Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Serap Uğur ise, yapay zekâ uygulamalarının eğitimdeki etkilerini ve akademik bakış açısıyla kişisel veri güvenliğini değerlendirdi. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen panel, sorucevap bölümüyle sona erdi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Eskişehir
Nöbetçi Eczaneler