Eskişehirli milli sporcu ikizlerden Avrupa'da önemli başarı
Eskişehirli ikiz kardeşler Irmak Rana Yemişen ve Yağmur Tuana Yemişen, '2025 European U17 Championships' turnuvasında 3'üncü olarak bronz madalya kazandı.
'2025 European U17 Championships', 29 Kasım 7 Aralık 2025 tarihleri arasında İspanya'nın Lanzarote şehrinde gerçekleştirildi. Turnuvaya katılan milli badminton sporcuları Irmak Rana Yemişen ve Yağmur Tuana Yemişen, 'Çift Kadınlar' kategorisinde mücadele etti. Güçlü rakiplerine karşı üstün ve kararlı bir performans ortaya koyan ikiz kardeşler, 3'üncü olarak bronz madalya kazanmayı başardı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Eskişehir
Nöbetçi Eczaneler