Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de Teknolojiyi Abartma, Geleceğini Karartma2 Projesi'nin kapanış programında konuşan Vali Hüseyin Aksoy, teknoloji bağımlılığının giderek artan bir sorun haline geldiğine dikkat çekti.

        Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen projenin kapanış programı gerçekleştirildi. Program, fuaye alanında 'Çocuk Gözüyle Polis' adlı resim ve ebru sergisinin gezilmesiyle başladı. Programa katılan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ve İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz, anaokulu öğrencilerine hediyelerini takdim etti.

        "Teknoloji bağımlılığı giderek artan bir sorun haline geliyor"

        Programda konuşan Vali Aksoy, bağımlılıkla mücadelenin tüm kurumların ortak sorumluluğu olduğunu belirterek, teknoloji bağımlılığının giderek artan bir sorun haline geldiğini vurguladı. Projenin farklı kurumların iş birliğiyle gençleri bilinçlendirme ve onları bağımlılıklardan uzaklaştırma açısından önemli bir çalışma olduğunu ifade eden Vali Aksoy, emeği geçen tüm personele teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
        Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa