Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir İl Emniyet Müdürü Tolga Yılmaz ve beraberindeki polis memurları, 93 yaşındaki emekli öğretmen Muharrem Kubat'ı ziyaret ederek 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

        Gerçekleştirilen anlamlı buluşmanın, yıllarını eğitime adamış bir çınarın taşıdığı tecrübe ve hatıraların, saygı ve minnet duygularıyla bir kez daha hatırlanmasına vesile olduğu belirtildi. Onun öğrencilerine bıraktığı iz, eğitim sevdasının ve gönül emeğinin en kıymetli mirası olarak yeniden hissedildiği ifade edildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü'nce ziyaretle ilgili yapılan açıklamada, "Bu vesileyle, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, geleceğimizi şekillendiren tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimizle kutluyor, emekleri için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz" diye belirtildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
        Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa