Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eskişehir'de devrilen internet direğinin çevreye dağılan kabloların yağmur yağınca elektriklendiği öne sürüldü. Direğin onarılması bekleniyor.

        İddiaya göre, 71 Evler Mahallesi Kafes Sokak'ta bir internet direğinin devrilmesi ile kablolar çevreye dağıldı. Mahalle sakinleri, direğin yaklaşık 1 aydır onarılmadığını ve internetsiz kaldıklarını söyledi. Yerdeki ucu açık kabloların ise yağmur yağdığı zaman elektriklendiği, risk oluşturduğu ifade edildi. Muhtemel bir kaza yaşanmasından endişelenen mahalle halkı, yetkili kurumların konuyla ilgili çalışma yapmasını istedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Eskişehir İlçeleri
        Tüm Eskişehir Haberleri
        Eskişehir

        Eskişehir

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa