Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzurum'un Uzundere ilçesinde yol kenarında yaralı halde bulunan yaban dağ keçisi, tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi.

        Uzundere ilçesine bağlı Pehlivanlı Mahallesi'nde, ErzurumArtvin kara yolu üzerinde seyir halinde olan sürücü Muhammet Emin Aydın ve arkadaşı Furkan Coşkun, yol kenarında yaralı halde yatan yabani bir dağ keçisini fark etti. Durumu hemen yetkililere bildiren Aydın ve Coşkun, ekipler olay yerine gelene kadar keçinin başında bekleyerek örnek bir duyarlılık sergiledi. Kısa süre içinde bölgeye gelen Doğa Koruma ve Milli Parklar ekipleri, yaralı dağ keçisini teslim alarak tedavi edilmek üzere Erzurum'daki rehabilitasyon merkezine götürdü. Yetkililer, duyarlı davranışlarından dolayı Muhammet Emin Aydın ve Furkan Coşkun'a teşekkür ederken, vatandaşlara doğada yaralı hayvanlarla karşılaşıldığında vakit kaybetmeden yetkililere haber vermeleri çağrısında bulundu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzurum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzurum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzurum İlçeleri
        Tüm Erzurum Haberleri
        Erzurum

        Erzurum

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa