Erzincan'da öğrencilere güvenlik eğitimi
Erzincan Emniyet Müdürlüğü tarafından öğrencilere yönelik bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
Çocuk Şube Müdürlüğü koordinesinde planlanan program kapsamında Demirkent TOKİ Ortaokulu ile Kavakyolu Şehit Salih Ay İlkokulu ziyaret edildi. Toplam 260 öğrenci ve öğretmene yönelik düzenlenen eğitim programına, Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü personeli de katıldı.
Programda öğrencilere; kişisel güvenlik ve suçtan korunma yöntemleri, çocuk polisinin görevleri, güvenli internet kullanımı, siber güvenlik ve trafik güvenliği konularında bilgi verildi.
Yetkililer, çocukların hem günlük hayatta hem de dijital ortamda karşılaşabilecekleri risklere karşı bilinçlendirilmesinin amaçlandığını belirterek, bilgilendirme faaliyetlerinin devam edeceğini ifade etti.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Erzincan
Nöbetçi Eczaneler