Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ErzincanSivas karayolu Kızıldağ Geçidi mevkiine çığ düştü, yol ulaşıma kapandı.
        Alınan bilgiye göre, ErzincanSivas karayoluna gece saatlerinde düşen çığ nedeniyle ulaşım durdu. İhbar üzerine bölgeye Karayolları, AFAD, sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, bölgede güvenlik önlemi alırken, yolun tek şeridinde geçiş sağlanmaya başlandı.
        Olumsuz bir durumun yaşanmadığı bölgede, temizlik çalışması başlatıldı. Erzincan’dan Sivas istikametine giden araçlar Üniversite Kavşağı'nda durdurularak bekletildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
        Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa