Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ERZİNCAN’ın Refahiye ilçesinde hayvan yüklü TIR, şarampole devrildi. Dorsedeki 1 büyükbaş öldü, 2’si ise yaralandı. 45 büyükbaş ise soğuklar nedeniyle köylerdeki boş ahırlara götürüldü.

        Kaza, gece Refahiye yakınlarında meydana geldi. Büyükbaş yüklü TIR, yolda kayarak şarampole devrildi. İhbar üzerine bölgeye trafik, itfaiye ve AFAD ekiplerinin yanı sıra Refahiye İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden görevliler sevk edildi. TIR sürücüsünün yaralanmadığı kazada 1 büyükbaş ölürken, 2 inek yaralandı. Kazadan sağ olarak kurtarılan inekler için ekipler seferber oldu. Dondurucu soğuklar nedeniyle 45 büyükbaş çevre köylerde bulunan boş ve uygun ahırlara nakledildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
        Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa