Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Erzincan’da 3 yaşındaki Ezo’nun annesi tarafından reddedilen "Pırıl" isimli kuzuya gösterdiği sevgi, izleyenleri gülümsetti.

        Erzincan’da 3 yaşındaki Ezo ile annesi tarafından reddedilen minik bir kuzu arasında kurulan bağ, görenlerin içini ısıttı. Ailesinin "Pırıl" adını verdiği kuzu, küçük Ezo’nun her sabah heyecanla beklediği yol arkadaşı oldu.

        Minik Ezo, her gün babasının ağıldan Pırıl’ı getirmesini sabırsızlıkla bekliyor. Kuzuyu kucağına alan Ezo, sevgiyle sarılarak biberonla süt veriyor. Karnı doyan Pırıl ile oyunlar oynayan Ezo, keyifli anlar yaşıyor.

        Henüz 3 yaşında olmasına rağmen sergilediği şefkat ve hayvan sevgisiyle dikkat çeken Ezo’nun bu anları izleyenleri gülümsetirken hayvanlara sahip çıkmanın ve merhametin önemini bir kez daha gözler önüne serdi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Erzincan İlçeleri
        Tüm Erzincan Haberleri
        Erzincan

        Erzincan

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa