Erzincan'da 45 gündür aranan gencin cesedi bulundu
Erzincan’da 45 gündür kayıp olarak aranan Erdoğan Koşanın (40) cansız bedeni, Mercan Deresi yakınlarında bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Koşan’ın bulunması için İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sürdürülen arama çalışmalarında bugün önemli bir gelişme yaşandı. Komando birlikleri, kadavra köpeği eşliğinde yaptıkları aramatarama faaliyetinde Koşan’a ait bazı eşyalara ulaştı. Ardından bölgede yapılan detaylı incelemede, sulama kanalında bir ceset tespit edildi.
Komando ekipleri tarafından çıkarılan ceset, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Erzincan
Nöbetçi Eczaneler