Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Tarım ve Orman İl Müdürü Saadettin Taşkesen, Ağın ilçesinde çıkan yangında hasar gören iki iş yerinde inceleme yaptı.


        Taşkesen, Ağın Belediye Başkanı Şeref Çakar ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü Abdülaziz Gündüz ile dün çıkan yangından etkilenen Ağın Kadınları Tarımsal Kalkınma Kooperatifine bağlı işletmelerin sahipleriyle görüştü.

        İş yerlerinde incelemede bulunan Taşkesen ve beraberindekiler, Kooperatif Başkanı Samiye Genç'ten bilgi aldı.

        Taşkesen, yangından etkilenen işletme sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
        Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa