Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ Bilim Sanat Merkezi tarafından TÜBİTAK 4005 Projesi kapsamında Ağın ilçesinin coğrafi yapısı incelendi.

        Elazığ Bilim Sanat Merkezi'nin 27-31 Mayıs'ta TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim uygulamaları destekleme Programı "Dijital Çağın Coğrafyası: Teknoloji Temelli Yenilikçi Eğitim Projesi kapsamında Fırat Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taner Şengün yönetiminde öğretim görevlileri ve farklı illerden gelen 40 coğrafya öğretmeni Ağın ilçesinin coğrafi yapısı hakkında incelemelerde bulundu.

        Eğitimciler, Karamağara Köprüsü, Balkayası köyündeki Sülüklü Göl ve Şenpınar köyünde Kup Çukuru başta olmak üzere ilçenin coğrafi yapısı ve oluşumlarıyla ilgili inceleme ve çalışma yürüttü.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
        Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa