Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Elazığ'da Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak, Yeniden Refah Partisi'nden istifa ettiğini belirtti.

        Irmak, yaptığı yazılı açıklamada, 31 Mart 2024'teki Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde halkın teveccühü ile bu göreve seçildiğini ifade ederek, Sivrice'ye daha iyi hizmet etmek adına partisinden istifa etme kararı aldığını kaydetti.


        AK Parti'ye katılma kararı aldığını belirten Irmak, "Bu karar kişisel bir tercih değil. Bu kararı sizlerin beklentilerini karşılamak amacıyla aldığımı belirtmek isterim. Aldığım tüm kararlarda dua ve desteklerini esirgemeyen; ailem olarak gördüğüm siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür ederim. Aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.








        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Elazığ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Elazığ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Elazığ İlçeleri
        Tüm Elazığ Haberleri
        Elazığ

        Elazığ

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa