Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Star Wars hayranlarının heyecanla beklediği Star Wars: The Force Awakens'ın 2 fragmanı yayımlandı. Fragmanlar(resmi Star Wars hsabındaki) sadece 1 gecede 30 milyon kere izlendi.

Fragmanların yayımlanmasıyla forumlarda yoğun bir tartışma da başladı. Star Wars hayranları neredeyse her detaydan bir ipucu yakalamaya çalışırken, efsane robot R2-D2'ya yeni bir 'arkadaş' gelmesi dikkat çekti.

Bir küre üzerine oturtulmuş kafadan oluşan yeni robot BB-8'i görenler doğal olarak kendisinin bir 'özel efekt' ile yaratıldığını düşündü. Çünkü serinin 1-2 ve 3. bölümlerindeki R2-D2 dahil tüm robotlar bu şekilde hayat bulmuştu. 4-5 ve 6. bölümlerde ise aktör Kenny Baker R2-D2'ya hayat vermişti. Burada 2000'lerde çekilen Star Wars'ların 1-2 ve 3. bölümler olduğunu hatırlatmak gerekiyor.

Read more!

Star Wars Kutlaması paneline gelenler BB-8'in sanılanın aksine bir özel efekt ürünü olmadığını gördü. Yönetmen JJ Abrams BB-8'in tüm teknolojisiyle gerçekten inşa edilmesinin hem film hem de aktörler için daha iyi olduğunu ifade etti. BB-8'in 'yuvarlanarak' sahneye girişi panele katılanlarda büyük bir heyecan yarattı.

Film çekimlerinde BB-8 uzaktan kumandayla kontrol edildi ancak paneldeki tanıtımda kendi kendini kontrol ettiği ifade edildi. Resmi bir açıklama yapılmadı ama BB-8'in daha ufak halinin yakın zamanda tüketiciyle buluşacağını tahmin etmek zor değil.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ