Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "Özellikle şunu açıkça ifade etmek gerekiyor ki HDP'li belediyeler açık bir biçimde terörizmin finansmanı işini yapıyorlar. Terör örgütünün finansmanını bunlar sağlıyor." dedi.

Ağbal, Bayburt Valiliği tarafından Şeyhhayran Mahalle odasında organize edilen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak, Allah'tan kesilen kurbanların kabul olmasını diledi.

Türkiye'nin önemli dönemeçlerden geçtiğini belirten Ağbal, "15 Temmuz darbe girişimi, bizi derinden yaralayan, üzen, bu toprakların hiçbir şekilde kabul edemeyeceği bir ihanet girişimidir. Bugün 12 Eylül darbesinin yıl dönümü. Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz böyle bir dönemde 12 Eylül darbesini de hatırlatmaktan kendimi alıkoyamayacağım. Bu ülkenin gelişmesi, kalkınması, demokrasinin kökleşmesi noktasında her zaman için darbeler bu ülkeye zarar vermiştir. Darbelerin hedefinde millet, demokrasi, hukuk devleti, bu milletin kalkınması ve gelişmesini engellemek vardır. Allah bir daha ne darbeleri ne darbe girişimlerini bu ülkeye göstermesin." diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ