Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne Ticaret Borsası Başkanı Özay Öztürk, Dünya Çiftçi Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

        Öztürk, mesajında, kadınların tarımsal üretimde sahip oldukları önemli konumdan hareketle, Uluslararası Tarım Üreticileri Derneği ilan edilen Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nün Türkiye'de 1997 yılından beri kutlandığını belirtti.

        Tarımsal işgücünün en önemli kaynağını kadınların oluşturduğunu belirten Öztürk, şunları kaydetti:

        "Gerek dünyada gerek Türkiye’de tüm zorluklara rağmen her koşulda üretime devam eden, tarımsal üretimin ve kırsal hayatın sürekliliğinin sağlanmasında en önemli rolü kırsal alanda yaşayan kadınlarımız üstlenmektedir.

        Toprağın bereketinin üretime, üretimin zenginliğe dönüşmesi ve ürünlerinin bereketli olması temennisiyle tarımsal üretimin her kademesinde emek ve alın terleriyle çalışarak, ülkemizin kalkınmasına önemli katkılar sağlayan tüm kadın çiftçilerimizin Dünya Çiftçi Kadınlar Günü'nü en içten dileklerimizle kutlarız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Edirne İlçeleri
        Tüm Edirne Haberleri
         Edirne

        Edirne

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa