Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce’de kumar oynatıldığı belirlenen bir adrese yapılan baskında 3 kişiye sosyal mesafe kurallarına uymadıkları gerekçesiyle 10 bin 500 lira para cezası uygulandı. Polis ekiplerini görünce çatıdan kaçmaya çalışan şahıslar ise kameralara yansıdı.

        Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Kiremitocağı Mahallesi’nde bir iş yerinde kumar oynandığı üzerine harekete geçti. Adrese düzenlenen baskında, kumar oynadığı tespit edilen 3 kişiye maske ve sosyal mesafe kurallarını ihlalden toplamda 10 bin 500 lira idari para cezası uygulandı. Yapılan aramada, oyun kağıtları, alkol şişeleri ele geçirildi. Öte yandan, kumar oynatılan alanın bir kahvehanenin üst katını kumarhaneye çevirdikleri ortaya çıktı.

        Çatıdan kaçmaya çalıştılar
        Ayrıca düzenlenen kumar operasyonunda, kumar oynayan bazı şahıslar polis ekipleri görünce çatıdan kaçmaya çalıştılar. O anlar çevrede bulunan vatandaşlar tarafından anbean kaydedildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
        Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa