Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Düzce'nin Akçakoca ilçesinde, denize girdikten sonra bir daha çıkmadığı belirlenen Tunç Denizgöçer için arama çalışması başlatıldı.

        İlçeye bağlı Çayağzı plajında öğle saatlerinde sahildeki kıyafetleri görenler, sahibini uzun süre bulamayınca durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

        İhbar üzerine bölgeye, Sahil Güvenlik, jandarma, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        Ekiplerin incelemesinin ardından kıyafetlerin, denize girdikten sonra bir daha çıkmayan Tunç Denizgöçer'e ait olduğu belirlendi.

        Denizgöçer'in bulunması için arama çalışması başlatıldı.






        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
        Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa