Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay Düzce Şubesi Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

        Kızılay İş Merkezi'ndeki Kızılay Çok Amaçlı Salon'da düzenlenen genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

        Vali Selçuk Aslan, açılışta yaptığı konuşmada, Türk Kızılay'ın, Türk milletinin en büyük iyilik hareketi olduğunu belirterek, "Türk Kızılay, milletimizin merhametini yurt içine ve dünyanın birçok yerine taşıyan organizasyonun adıdır. 157 yıl boyunca çok farklı sahalarda çok farklı hizmetlerle kendini ispatlamış bir teşkilatın adıdır." dedi.

        Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Anadolu erenlerinden miras kalan iyilik hareketi Türk Kızılay'ın, yüzyıllar boyunca bu topraklarda baki olmasını diledi.

        CHP Düzce Milletvekili Talih Özcan, Türk Kızılay'ın ihtiyaç duyduğu her alanda yanlarında olmaya devam edeceklerini kaydetti.

        Türk Kızılay Şube Başkanı Halil Aydın, köklü geçmişe sahip Türk Kızılay'ın gönüllülük esasıyla çalışan yardım kuruluşu olduğunu anlatarak, "Bu iyilik hareketinin gücü, motoru sizlersiniz. Türk Kızılay'a milletin sahip olduğunu görmek beni gururlandırıyor." ifadelerini kullandı.

        Aydın, genel kuruldaki oylamada yeniden başkanlığa seçildi.









        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
        Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa