Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        – Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) birimi ekipleri tarafından Fen Lisesi Pansiyonu ve ana bina hizmet alanlarında periyodik denetimler gerçekleştirildi.
        Yapılan kontroller kapsamında, pansiyon ve okul ana binasında bulunan ısınma sistemleri, basınçlı kaplar, su deposu, akışkan tesisatı ile yangın tesisatları detaylı şekilde incelendi. Denetimlerde, sistemlerin mevzuata uygunluğu, güvenli çalışıp çalışmadığı ve yaşanabilecek risklere karşı alınması gereken tedbirler değerlendirildi. İSG ekipleri tarafından gerçekleştirilen periyodik kontrollerin, öğrenci ve personelin can ve mal güvenliğini sağlamak, yaşanabilecek kazaların önüne geçmek amacıyla düzenli olarak sürdürüldüğü belirtildi. Eksiklik tespit edilen alanlarla ilgili gerekli bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapıldığı ifade edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Düzce İlçeleri
        Tüm Düzce Haberleri
        Düzce

        Düzce

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa