Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da SineAkademi Uluslararası Sinema ve Medya Çalışmaları Kongresi (SineMed) yapılacak.

        Dicle Üniversitesinden (DÜ) yapılan açıklamaya göre, DÜ, İstanbul Gelişim Üniversitesi, Diyarbakır İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile çok sayıda kamu kuruluşunun paydaşlığında 3–5 Eylül'de DÜ 15 Temmuz Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek kongrede, akademi ve sanat camiası bir araya gelecek.

        "Aile" teması çerçevesinde hem çevrimiçi hem de yüz yüze oturumlarda 42 bilimsel bildiri üç gün boyunca katılımcılara sunulacak.

        Kongre süresince konuşmacıların özel oturumları, film gösterimi ve gala etkinliği ile uygulamalı drone atölyesi gibi çalışmalar yapılacak.

        DÜ Kongre Başkanı ve İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zuhal Akmeşe, sürdürülebilir ve alana değer katacak çalışmaların önemine vurgu yaparak, kongrenin bu sürecin önemli ayaklarından biri olduğunu belirtti.

        Bu sürecin en önemli unsurlarından birinin destek ve sahiplenme olduğunu belirten Akmeşe, kongrenin düzenlenmesine destek veren herkese teşekkür etti.

        Kongrenin bütün oturumları kayıt altına alınarak, YouTube üzerinden erişime açılacak.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
        Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa