Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Diyarbakır'da Hani Belediye Başkanı Besile Narin'in, hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan açılan davada yargılanmasına devam edildi.

        Diyarbakır 4. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuksuz sanık Narin katılmazken, avukatı hazır bulundu.

        Cumhuriyet savcısı, esas hakkında hazırladığı mütalaada, Narin'in cezalandırılması yönünde görüş bildirdi.

        Bir kişinin başka suçtan tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla tanık sıfatıyla dinlendiği duruşmada, Narin'in avukatı, dinlenilecek bazı tanıkların beyanları ile mütalaaya ilişkin savunma yapmak için süre talebinde bulundu.

        Mahkeme heyeti, bazı tanıkların dinlenilmesini kararlaştırarak duruşmayı 26 Haziran'a erteledi.

        Belediye Başkanı Narin hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 7 yıl 6 aydan 15 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Diyarbakır İlçeleri
        Tüm Diyarbakır Haberleri
        Diyarbakır

        Diyarbakır

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa